?>

Yumurtalık Belediye Başkanı Altıok: "Yumurtalık için yoğun çalışıyoruz"

Bayram süresince tüm mahalleleri ziyaret eden, vatandaşlarla dertleşen, sohbet eden başkan altıok, bayramın hemen ardından tüm ekipleriyle belediye hizmetlerini aksaksız sürdürdüklerini vurguladı.

Siyaset - 2 gün önce

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, ilçenin her bölgesinde, her alanda yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını bildirdi.

Bayram süresince tüm mahalleleri ziyaret eden, vatandaşlarla dertleşen, sohbet eden Başkan Altıok, bayramın hemen ardından tüm ekipleriyle belediye hizmetlerini aksaksız sürdürdüklerini vurguladı.

Yumurtalık’ta vatandaşlarla ve esnaflarla birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir yaşam sürülmesi için emek harcadıklarını dile getiren Başkan Altıok, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin vatandaşların sağlıklı, temiz ve güvenilir gıdaya erişimi için denetlemelere devam ettiğini, temizlik ekiplerinin de ilçede köşe bucak çalışma yaptığını kaydetti.

İlçede bulunan zincir marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fiyat, son kullanma tarihi ve etiket denetimleri gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Altıok, parkların, sahillerin, sokak ve caddelerin temizlik ekipleri tarafından detaylı bir şekilde temizlendiğine dikkat çekti.

Yumurtalık’ta ayrıca el ele verip sahilleri de temizlediklerine vurgu yapan, ilçenin yaz aylarına hazırlandığını ifade eden Başkan Altıok, "Adana Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle harika bir temizlik çalışması gerçekleştirdik. Denizimize, doğamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yerli ve yabancı turistleri yaz aylarında Yumurtalık’a beklediklerini, ilçe halkının en güzel misafirperverlik örneği sunacağını söyleyen Başkan Altıok, "Yumurtalık’ta bir şey değişti, çok şey değişti. Şeffaf ve adil bir yönetim anlayışımızla halk için hizmet dönemini başlattık. Bundan sonraki süreçte de hizmet çeşitliliğimizle Yumurtalık’ı güneyin yıldızı yapmaya devam edeceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

36 Bin Metrekarelik Gençlik Parkı İnşaatı Başladı

2025-04-07 09:33 - Gündem

Turizmde Rekor Gelir Ama Düşük Harcama

2025-04-12 10:44 - Turizm

YOLLAR VE KALDIRIMLAR SEZONA HAZIRLANIYOR

2025-04-11 11:26 - Marmaris

Ergun : “Suriye’de Türkmenler Yok Sayıldı”

2025-04-11 13:22 - Gündem

Muğlalı Doktor Antalya'da Hayatını Kaybetti

2025-04-09 10:43 - Asayiş

Hisarcık’ta "Sağlık İçin Hep Birlikte Yürüyoruz" etkinliği

2025-04-11 12:41 - Sağlık

Ticari yatta göçmen kaçakçıları ve düzensiz göçmenler yakalandı

2025-04-09 21:18 - Asayiş

Muğla Büyükşehir kültür gezilerini başlatıyor

2025-04-08 15:42 - Genel

Marmaris’te öğretmenlerin görevden alındığı iddiaları asılsız

2025-04-11 17:05 - Marmaris

Marmaris'te Anaokulu Yanında Domuz Sürprizi

2025-04-10 11:45 - Gündem

İlgili Haberler

Başkan Kahveci: "Ortak değerler etrafında iş birliklerine açığız"

23:31 - Siyaset

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: "Sokakların güvenliği esastır"

22:16 - Siyaset

Trump’tan Zelenskiy’e: "Sizden 20 kat büyük birine karşı savaş başlatıp, sonra da insanların size füze vermesini umamazsınız"

20:47 - Siyaset

Bülent Arınç ve Mücahit Arınç Selendi’yi ziyaret etti

20:40 - Siyaset

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan’dan belediyelere uyarı

20:32 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ayı Arı Kovanlarını Parçaladı

16:37 - Asayiş

Galatasaray'da Bodrum FK Maçı Hazırlıkları Başladı

16:05 - Spor

Terörist Mağarası TSK Tarafından İmha Edildi

16:02 - Asayiş

Ayrılmak İstediği Erkek Arkadaşı Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü

15:57 - Asayiş

Sağlık çalışanı evinde ölü bulundu

14:18 - Asayiş