?>

Yurtlig futbol heyecanı başladı

Yurtlig futbol bölge finalleri erzurum’da başladı. 11 il kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veriyor.

İnsan - 5 saat önce

YURTLİG Futbol Bölge Finalleri Erzurum’da başladı. 11 il kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) tarafından düzenlenen ve Erzurum GSİM Eğitim Şube Müdürlüıü tarafından organize edilen YURTLİG Futbol Bölge Birinciliği Kazım Karabekir Stadı Kampüsü 1 ve 2 Nolu Sentetik Sahalarında oynanan maçlarla başladı. 11 ilin GSB Yurtlarının şampiyonluk için yarıştığı YURTLİG Bölge Finalleri 3 Grupta oynanıyor.

Yurt hizmetleri müdürü ile şube müdürleri de izliyor

Gençlerin sahadaki futbolcuları yoğun alkışlarla desteklediği Müsabakaları Yurt Hizmetleri Müdürü Sahir Birol Dönel ile Destek Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Hakkı Akpınar ve Eğitim Şube İbrahim Şimşek de izledi.

Erzurum şampiyonu İbrahim Hakkı Yurt Müdürlüğü Futbol Takımının Tokat ile oynadığı maçta futbolcularla seremoniye katılan Yurt Hizmetleri Müdürü Sahir Birol Dönel, hakemlere ve futbolculara başarı dileklerini iletti. 11 takımın katıldığı ve üç grupta oynanan futbol karşılaşmalarında Vedat Engin ve Melih Gül tertip komitesi üyeliğini yapıyor. Erzurum GSİM Antrenörleri Yücel Karakoç ile Fetullah Demir de, tertip komitesine destek veriyor.

Yurtlig açılış töreni

KYGM tarafından düzenlenen ve Erzurum GSİM Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen YURTLİG Futbol Bölge Birinciliği resmi açılış töreni GSİM 2 Nolu Sentetik Sahada yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Palandöken Gençlik Merkezi öğrencileri Bar Eğitmeni Halil Yazıcıoğlu nezaretinde bar gösterisi yaptı.

Yarın kanatlanıp uçacaksınız kendi ayaklarınız üzerinde duracaksınız

Açılış seremonisinde konuşan Erzurum GSİM Destek Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Hakkı Akpınar, "İl Müdürümüz Levent Çakmur il dışında olduğu için açılışımıza katılamadı. Kendisinin sizlere selamlarını ileterek takımlara başarılar diliyorum. Bugün yurtlarımızda kalıyorsunuz yarın kanatlanıp uçacaksınız ve kendi ayaklarınız üzerinde duracaksınız. Bugün sizlerle buluştuk, ilk kez sizlerle karşılaştık. Erzurum’un tarihi ve kültürel yerlerini gezerek ve lezzetlerinden tadarak kadim şehrimizi tanıma şansı yakalayacaksınız" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE ARAÇ İÇİ TÜTÜN DENETİMİ YAPILDI

2025-04-28 15:01 - Marmaris

Marmaris'te Türk Sanat Müziği Ziyafeti

2025-04-24 13:47 - Marmaris

Bisiklet Turu için Muğla'da kapatılacak yollar belli oldu

2025-04-29 10:07 - Gündem

Marmaris'te Yaban Domuzları Kediyi Parçaladı

2025-04-24 12:02 - Asayiş

Genç İşsizlikte Türkiye Avrupa'nın Zirvesinde

2025-04-24 11:41 - Gündem

Amasya için kuvvetli yağış uyarısı

2025-04-23 20:50 - Gündem

Marmaris'te Elektrik Kesintisi Uyarısı

2025-04-24 15:06 - Marmaris

Muğla Kıyıları İçin Ortak Akıl Buluşması

2025-04-29 14:53 - Gündem

MUGAT-DER Faaliyetlerine Başladı

2025-04-28 09:55 - Gündem

Marmaris Camiavlu'da 23 Nisan Şenliği

2025-04-24 10:41 - Marmaris

İlgili Haberler

Kilis’te depremzede gençlere yeni beceriler kazandırılıyor

18:38 - İnsan

Mahbuba, Antalya’da göz doldurdu

18:41 - İnsan

Başkan Aşgın vatandaş buluşmalarını sürdürüyor

18:28 - İnsan

Başkan Ceyda çetin Erenler, DPÜ’de "Siyasette Kadın"ın konuğu oldu

18:14 - İnsan

Geleceğe dair dileklerini 5 yıl sonra açılmak üzere yazdılar

18:01 - İnsan

Günün Manşetleri

Sivasspor’da Jan Bieganski ameliyat oldu

17:21 - Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı

17:20 - Spor

Okul inşaatında tarihi su sarnıcı ortaya çıktı

17:13 - Gündem

Bahar geldi, piknik sezonu açıldı, hayati kene uyarıları

16:36 - Gündem

Evladı kazada ağır yaralanan annenin acı feryadı

16:14 - Asayiş