?>

Ziyaretçiler Gölcük’e hayran kaldı: "Doğası çok güzel, tertemiz"

Bolu'nun doğa harikası gölcük tabiat parkı, ramazan ayında en sakin günlerini yaşıyor. Gölcük’e ziyarete gelen az sayıda ziyaretçiler muhteşem manzaranın tadını çıkarttı.

Gündem - 1 gün önce

Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, Ramazan ayında en sakin günlerini yaşıyor. Gölcük’e ziyarete gelen az sayıda ziyaretçiler muhteşem manzaranın tadını çıkarttı.

"Bolu’nun incisi" olarak tabir edilen kent merkezine 13 kilometre uzaklıktaki Gölcük Tabiat Parkı, Ramazan ayında sessiz günlerini yaşıyor. Tatilcilerin hafta sonu yoğun ilgi gösterdiği Gölcük Tabiat Parkı, bugün sessizliğe büründü. Az sayıda yabancı tatilcinin geldiği tabiat parkında misafirler, doğayla baş başa keyifli anlar yaşadı. Muhteşem manzara karşısında ziyaretçiler fotoğraf çektirerek manzaranın tadını çıkarttı.

Ankara’dan ailesiyle birlikte Gölcük’e gelen Ayhan Öz, "Biz Ankara’dan geliyoruz, ilk defa geldim. Burayı çok güzel buldum; doğası ve havası özellikle temizliği çok dikkatimi çekti. Bunlara kim vesile oluyorsa teşekkür ederim. Ankara’dan buraya gelince havası birden değişti. Ziyaretçilere buraya gelmelerini tavsiye ederim" dedi.

Sosyal medya da içerik videosu çekmek için Gölcük’ün manzarasını tercih ettiğini söyleyen Burçin Doğan, "Ankara’dan buraya hem temiz hava almak hem de sosyal medya hesaplarıma içerik videosu çekmek için geldim. Doğası çok güzel, tertemiz. Sakin ve sessiz. Aynı zamanda temiz hava almak için çok doğru bir yer. Oksijen açısından da çok iyi" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şırnak’ta dağ keçileri dronla görüntülendi

2025-03-13 11:14 - Gündem

Küçükçekmece’de iftar sofralarına büyük ilgi

2025-03-10 10:57 - Genel

Fenerbahçe, ASVEL’i konuk edecek

2025-03-12 11:32 - Spor

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin Belediyesinin yapmadığı çöp temizliğini üstlendi

2025-03-10 13:35 - Gündem

Mardin’de ’bayat ekmek kutusu’na bırakılan ekmekler değerlendirilerek israf önleniyor

2025-03-10 13:45 - İnsan

Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

2025-03-14 09:19 - Spor

Sultanbeyli Belediyesi evlere iftar ve sahur yardımını sürdürüyor

2025-03-09 15:11 - Genel

Bayraklı’dan Adıyaman’a gönül köprüsü

2025-03-10 12:46 - Genel

Sultangazi’deki Ramazan Etkinlik Çadırı’na çocuklardan yoğun ilgi

2025-03-10 15:59 - Genel

Ortaca'da Drone Destekli Trafik Denetimi

2025-03-11 11:11 - Genel

İlgili Haberler

Siirt’te şehit mezarlıkları düzenlendi

17:29 - Gündem

Nilüfer Tohum Takas Şenliği’nde yerel tohumlar paylaşıldı

17:23 - Gündem

kar yağışı yeniden geliyor

17:02 - Gündem

Samsun ve çevresine fırtına uyarısı

17:00 - Gündem

Meteorolojik uyarı

16:33 - Gündem

Günün Manşetleri

Sobadan Sıçrayan Kıvılcımlar Evi Kül Etti

13:03 - Asayiş

Çinli bisikletçi, dünya rekoru kırdı

12:38 - Spor

Rize’de Yaratıcı Çözüm

12:27 - İnsan

Çalıları yakarken, yangın başlattı

12:20 - Asayiş

Eşini ve Kendini Yakmaya Çalıştı

11:53 - Asayiş