?>

Zonguldaklı çift, 40. evlilik yıl dönümünü düğünle kutladı

Törende alaplı ilçe kaymakamı selçuk köksal konuştu.

İnsan - 6 gün önce

Zonguldak’ta yaşayan Demirezen çifti, ailenin önemine dikkat çekmek amacıyla 40. evlilik yıl dönümlerini düğün töreniyle kutladı.

Alaplı ilçesinde Gülten (59) ve Muammer (59) Demirezen çifti, evliliklerinin 40. yıl dönümünde örnek olacak bir şekilde kutlama yapmaya karar verdi. Üç çocuk ve üç torun sahibi çift, 2025 yılının Aile Yılı kabul edilmesiyle birlikte ailenin önemine dikkat çekmek için evlilik yıl dönümlerini düğün yaparak kutladı.

Çiftin düğününe sevenlerinin yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal ile protokol üyeleri de katıldı. Dans eden çift, düğünde pasta da kesti. Yapılan duaların ardından düğün merasimi devam etti.

Gazetecilere açıklama yapan Muammer Demirezen, "Cumhurbaşkanımızın 2025’i Aile Yılı ilan etmesinin ardından 40. yıl dönümümüzü bu şekilde insanlara bir mesaj vermek için organizasyon düşündük. Gençlerimiz çabuk boşanıyor. Evlenip boşandıkları için bu da bize ters geliyor. Biz 40. yılımızı bitirdik. İnsanlar bunları görsün. Buna göre yuvalarına sahip çıksınlar" dedi.

Gülten Demirezen ise, "40 yıldır acısıyla tatlısıyla birlikteyiz. İnsanlara örnek olmasını istedik" diye konuştu.

2025 yılının Aile Yılı olarak ilan edildiğine dikkat çeken İlçe Kaymakamı Köksal, "Güçlü milletler ancak güçlü aileler üzerine inşa edilebilir kültürüyle devletimiz böyle bir adım attı. Gerçekten de yarınlarda bizi kurtaracak olan gençler ancak sağlam ailelerde yetişir. Toplum ne kadar kusurluysa aileler kusurlu demektir. Aileler de huzur yoksa toplumda da huzur, kardeşlik ve barıştan bahsetmek o kadar zayıf olur. Aile toplumun sığınak merkezidir. Ne zaman başımız dara düşse kendimizi annelerimizin, babalarımızın, kardeşlerimizin, eşimizin sıcaklığında bulmak isteriz. Canlılar için de en huzurlu yer de aile ortamı" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Turizmde Rekor Gelir Ama Düşük Harcama

2025-04-12 10:44 - Turizm

YOLLAR VE KALDIRIMLAR SEZONA HAZIRLANIYOR

2025-04-11 11:26 - Marmaris

"Öğretmenime Dokunma"

2025-04-14 13:45 - Marmaris

Ergun : “Suriye’de Türkmenler Yok Sayıldı”

2025-04-11 13:22 - Gündem

Muğlalı Doktor Antalya'da Hayatını Kaybetti

2025-04-09 10:43 - Asayiş

Hisarcık’ta "Sağlık İçin Hep Birlikte Yürüyoruz" etkinliği

2025-04-11 12:41 - Sağlık

Akyaka'nın Doğal Mirası Tehdit Altında

2025-04-15 13:13 - ÇEVRE

Marmaris’te öğretmenlerin görevden alındığı iddiaları asılsız

2025-04-11 17:05 - Marmaris

Cihat Arslan: "Zorluk derecesi yüksek bir maçtı"

2025-04-12 22:14 - Spor

Ticari yatta göçmen kaçakçıları ve düzensiz göçmenler yakalandı

2025-04-09 21:18 - Asayiş

İlgili Haberler

Kaldırımlardaki seksek oyununu gören genç-yaşlı onlarca vatandaş kendini tutamadı

00:32 - İnsan

Gaziosmanpaşa’da bir ilk: Annelere lohusa destek paketi

21:21 - İnsan

Alacalı genç yüzücüler madalyaları topladı

20:45 - İnsan

Meriç Nehri’nde boğulan çocuk toprağa verildi

18:33 - İnsan

Evinde ölü bulunan üniversite öğrencisi toprağa verildi

18:17 - İnsan

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık