?>

Zorlu Enerji Kıvılcımları çevre temizliği yaptı

Zorlu enerji’nin ‘akıllı hayat 2030’ vizyonu odağında hayata geçirdiği kurumsal gönüllülük programı kıvılcımlar hareketi’nin afyonkarahisar, bilecik, eskişehir, kütahya ve uşak’taki çalışanlarından oluşan gönüllüleri, 5 haziran dünya çevre günü dolayısıyla çevre temizliği yaptı.

Gündem - 11 ay önce

Zorlu Enerji’nin ‘Akıllı Hayat 2030’ vizyonu odağında hayata geçirdiği kurumsal gönüllülük programı Kıvılcımlar Hareketi’nin Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’taki çalışanlarından oluşan gönüllüleri, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çevre temizliği yaptı. Zorlu Enerji Kıvılcımlar Hareketi’nin Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’taki gönüllüleri, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında orman ve mesire alanlarında çevre temizliği yaptı. Zorlu Enerji’nin ‘Akıllı Hayat 2030’ vizyonu odağında hayata geçirdiği kurumsal gönüllülük programı olan Kıvılcımlar Hareketi’nin Afyonkarahisar ve Bilecik’te gerçekleştirdiği çevre temizliğine 5 ilden katılan gönüllü çalışanlar toplam 61 torba çöp topladı. “Çevreyi korumak, bugünü ve geleceği güvence altına almaktır”

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta elektrik abonelik işlemleri, satış, faturalama ve tahsilat hizmeti verdiklerini hatırlatan Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende Direktörü Cihan Tunç Ertunç, “Zorlu Enerji Kıvılcımları eğitim, sağlık, spor ve çevre gibi farklı alanlarda gelişimi teşvik eden projelerle toplumsal gönüllük esasına dayalı çalışmaları yürüten, çalışanlarımızın tamamen gönüllü katılımlarıyla ortaya çıkan bir hareket. 5 Haziran Dünya Çevre Günü de gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak adına atılması gereken adımları hatırlatan çok özel bir gün. Bu kapsamda beş ilimizden 100’e yakın çalışan gönüllümüz önce Afyonkarahisar Kent Ormanı’nda ardından da Bilecik Pelitözü Gölpark Mesire Alanı’nda çevre temizliği yaptı. Bu iki alanda toplanılan çöp miktarı 61 torba. Çevreyi korumak, sadece bugünü değil, geleceği de güvence altına almaktır. Çünkü çevre bizim en değerli mirasımızdır ve onu korumak, gelecek nesillere karşı en büyük sorumluluğumuzdur” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

KARAMAKA MARMARİS TARİHİNE IŞIK TUTUYOR

2024-05-31 14:12 - Yaşam

KÖYCEĞİZ GÖLÜ'NÜ BESLEYEN SU KAYNAKLARI KURUYOR

2024-06-01 14:55 - ÇEVRE

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR: ÖLÜM FERMANINA HAYIR!

2024-05-29 11:08 - Gündem

BASINA BİR DARBE DE SGK’DAN

2024-05-28 17:23 - Gündem

MUĞLALI ÇEVRECİLER: KİRLETİYOR KAPAT

2024-05-29 12:41 - Gündem

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

2024-06-02 23:15 - Marmaris

MARMARİS'TE KUŞLARIN RESİTALİ

2024-05-29 13:52 - Marmaris

GEZİ DİRENİŞİ 11. YILINDA FİLİSTİN DİRENİŞİNİN YANINDA

2024-06-01 15:53 - Gündem

Türkiye, sokak dostları için ayaktaydı

2024-06-03 15:49 - Genel

Mayıs ayında domates üretiminde artış, fiyatında düşüş yaşandı

2024-06-02 11:47 - Ekonomi

İlgili Haberler

Mudanya sahilinde görülen müsilaj tedirgin etti

17:50 - Gündem

Gümüşhane-Tirebolu yolunda heyelan

17:28 - Gündem

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Niğde’de zirai don zararı gören bahçeleri inceledi

17:06 - Gündem

Bingöl’de çiftçilere yüzde 70 hibeli yem bitkisi tohumu dağıtıldı

17:07 - Gündem

Tekirdağ kıyılarında müsilaj benzeri beyaz tabaka tedirgin etti

16:58 - Gündem

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık