USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Elazığ Valisi Hatipoğlu’ndan vatandaşlara çağrı

Elazığ valisi numan hatipoğlu abartı egsoz ve yüksek ses yapan motosikletlerin şikayetleri ile ilgili vatandaşlara çağrıda bulunarak bu tür durumlarda ihbarda bulunmalarını istedi

Elazığ Valisi Hatipoğlu’ndan vatandaşlara çağrı
07-03-2025 00:14

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu abart egzoz ve yüksek ses yapan motosikletlerin şikayetleri ile ilgili vatandaşlara çağrıda bulunarak bu tür durumlarda ihbarda bulunmalarını istedi.


Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kıymetli Elazığlı hemşehrilerim, emniyetimizin yoğun mücadelesine rağmen son zamanlarda abart egzoz ve yüksek ses yapan motosikletlerin gürültüsü tarafıma şikayet olarak iletilmektedir. Bu noktada sizlerden dayanışma talep ediyor ve bu tür durumları bir vatandaşlık görevi olarak ihbar etmenizi rica ediyorum. Elazığlılık kültürü ile zerrece uyuşmayan bu davranışlarla hep birlikte mücadele edebiliriz. Gençler, anne, babalarınız, komşunuz veya ses yaptığınız yerlerde hastalarımız olabilir, çocuklarımız uyuyor olabilir. Biraz empati yapalım lütfen. Lütfen bu türden davranışlara karşı 112’yi arayın" cümlelerine yer verdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ