USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

36 Bin Metrekarelik Gençlik Parkı İnşaatı Başladı

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Duacı Mahallesi’nde yapımına başlanan 36 bin metrekarelik Gençlik Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

36 Bin Metrekarelik Gençlik Parkı İnşaatı Başladı
07-04-2025 09:33
07-04-2025 13:59

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Duacı Mahallesi'nde yapımına başlanan 36 bin metrekarelik alana sahip Gençlik Parkı'ndaki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Kepez Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği hizmet projelerine bir yenisini daha ekleyerek, halkın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Duacı Mahallesi'nde kurulacak olan Gençlik Parkı, geniş sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekecek. Parkta kafeteryalar, özel bireyler için oyun alanları, 1 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu, yürüyüş yolu ve oturma alanları yer alacak. Ayrıca, 10 bin kişilik bir konser alanı da parkta bulunacak. Tüm bu özellikleriyle park, hem gençler hem de tüm yaş gruplarına hitap eden bir sosyal yaşam alanı olacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, "Bu proje, sadece gençlerimiz için değil, her yaş grubundan vatandaşımıza hitap eden bir alan olacak. Kepez’in sosyal dokusuna büyük katkı sağlayacak olan Gençlik Parkı, Antalya’nın en önemli sosyal yaşam alanlarından biri haline gelecektir" dedi.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mehmet Oğuz
Mehmet Oğuz 1 gün önce
Salamun aleyküm
Kepez teomanpasa mahallesi
Kapalı cuma pazarı cingalar arası açık
Yeniden yapılması gerekiyor
Yağmur yaddiginda.acik olan yerlerden su akıyor nutfen oaryi yenileyin
Remziye Savrun
Remziye Savrun 2 gün önce
Duacı mahallesi kepezde değil döşemealtı na yakın . Oralara bizim gitmemiz imkansız ne gençler nede yaşlılar.
Neden güneş mahallesine yapmıyorsunuz en çok güneş mahallesinin parka bisiklet yoluna ihtiyacı var , birde şu 6019 sok.taki gecekonduları kaldırsanız, kentsel dönüşüme başlasanız nasıl olur acaba 6019 sok.başındaki arsayı çöplerden temizleyip park yapsanız. İnşallah buralara birgün yolunuz düşer, yoksa bu köşe tamamen unutulmuş.
Lütfen buradan.belediye başkanımıza sesleniyorum Mesut bey, yukarıda yazdığım güneş mah.6019 sok.2 Polen sitesi önündeki arsayı çöplük olarak kullanıyorlar bizzat kendiniz gelip bu probleme çare bulursanız çok memnun oluruz Polen sitesi adına teşekkür ederim.selamlar
Hüseyin KAYA
Hüseyin KAYA 13 saat önce
Hee evet Kepez Belediyesi Döşemealtı Belediyesine çalışıyor. Saçmalamayın Allahaşkına. Siz daha Duacı mahallesinin nerde olduğunu bilmiyorsunuz.
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ