USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

100 üründe geçen yılın fiyatlarıyla Ramazan bereketi ŞOK’ta yaşanıyor

şok marketler ceo’su uğur demirel

100 üründe geçen yılın fiyatlarıyla Ramazan bereketi ŞOK’ta yaşanıyor
04-03-2025 12:02

ŞOK Marketler düzenlediği dev kampanya ile Mart ayı boyunca 100 temel gıda ve temizlik ürününü 2024 fiyatlarıyla satışa sunuyor.


ŞOK Marketler, Mart ayı boyunca 100 temel ihtiyaç ürününde düzenlediği büyük kampanya ile sofralara bereket getirirken bütçelere destek oluyor. 1-31 Mart 2025 tarihleri arasında ŞOK Marketler, 100 ürünü geçen yılın Mart ayı fiyatlarıyla satışa sunuyor. Kampanyaya dahil ürünler arasında zeytinden kaşar peynirine, mercimek ve kuru fasulyeden zeytinyağına temel gıda ürünleri ve çamaşır suyu gibi temel temizlik ve hijyen ürünleri yer alıyor. Kampanyaya dahil olan ürünler www.sokmarket.com.tr adresinden incelenebilir. "Dayanışma ayı Ramazan’da hanelere destek olmaya devam ediyoruz"


ŞOK Marketler’in Ramazan kampanyası hakkında değerlendirmede bulunan ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel şunları söyledi: "Ramazan, birlik ve dayanışma ayı. Biz de 100 temel ihtiyaç ürününü geçen yılın fiyatlarıyla satışa sunarak müşterilerimizin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Paylaştıkça bereketin arttığına inandığımız bu kıymetli ayda her zaman olduğu gibi ülkemiz ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Ramazan’ın ülkemize ve milletimize huzur getirmesini temenni ederiz."



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ