USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

Anlamlı Günde Usta Oyuncu Nazan Kesal “Yaralarım Aşktandır” İle Bodrumda

Bodrum Belediyesi; 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Gününde, tiyatro sahnelerini kadınlar için açıyor. Usta oyuncu Nazan Kesal’ın oynadığı “ Yaralarım Aşktandır” adlı oyun ile Bodrum’da yaşayan kadınları bir araya getiriyor.

Anlamlı Günde Usta Oyuncu Nazan Kesal “Yaralarım Aşktandır” İle Bodrumda
24-11-2021 17:00

Nazan Kesal “Yaralarım Aşktandır” adlı tek kişilik oyunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü saat 20.30’da Oasis Nurol Kültür Merkezi Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sahnesi’nde ücretsiz olarak gösterilecek. “Yaralarım Aşktandır” adlı tek kişilik oyunuyla, Nazan Kesal, İran’ın güçlü kadın şairi Furuğ Ferruhzad’ı oynuyor. Yazar Şebnem İşigüzel’in kaleme aldığı ve Berfin Zenderlioğlu’nun yönettiği oyun, İran şiirinin isyankar sesi Füruğ Ferruhzad’ın nefesini, tiyatro sahnesine taşıyor.

Nazan Kesal’ın “Yaralarım Aşktandır” adlı tek kişilik oyunu Bodrum Belediyesi’nin 25 Kasım etkinlikleri çerçevesinde ücretsiz gösterimi ile tüm kadınları bekliyor.

Kaynak: IHA Haber Ajansı


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ