USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bodrumda Hareketli Dakikalar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ünlü Barlar Sokağı’nda yangın ihbarı alan ekipler hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Bodrumda Hareketli Dakikalar
25-08-2015 10:00

Barlar Sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Hilmi Uran Meydanı’nda yangın ihbarı alan Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Grup Amirliğine bağlı hızlı müdahale ekibi, yoğun trafikten bölgeye yetişmek için sirenleriyle birlikte ilerleyince, Bodrum merkezinde hareketli dakikalar yaşandı.

Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde yoğun trafiği yaptıkları anonslarla zorla açan ekip, Çarşı Mahallesine girdiği anda da yoğun insan trafiği ile karşılaştı. Sirenlerini çalarak ilerleyen ekip, yangın ihbarının geldiği Hilmi Uran Meydanı’na ulaştığında ise rahat bir nefes aldı. Elektrik dağıtım şirketi Aydem’e ait elektrik panosundan çıkan hafif duman ve yayılan kokular yüzünden yangın ihbarı verildiğini gören ekip, gerekli incelemeleri yaparak vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.

İtfaiye ekibi elektrik panosunda gerekli incelemeleri yaptıktan sonra panodan kablo yanığı kokusunun yayıldığı yeri Aydem ekiplerine bildirerek olay yerine çağırdı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ