USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Alanya’da sağlıkçılar satranç turnuvasında bir araya geldi

Türkiye satranç federasyonu antalya il temsilciliği iş birliğiyle alanya eğitim ve araştırma hastanesi sağlık çalışanları arasında satranç turnuvası düzenledi.

Alanya’da sağlıkçılar satranç turnuvasında bir araya geldi
10-02-2025 17:31

Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği iş birliğiyle Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanları arasında satranç turnuvası düzenledi.


Sağlık çalışanları arasında dayanışma bilincini geliştirmek, iş stresini azaltarak motivasyonu’nu artırmak adına yapılan turnuvaya 20 kişi katıldı. Saat 10.00’da başlayan organizasyon Türkiye Satranç Federasyonu Uluslararası hakemlerinden Emrah Sıtkı Sağlam, Osman Çuha’nın kontrolünde 6 tur şeklinde yapıldı. Dereceye giren satranç severlere ödülleri taktim edildi. Turnuva’da birinci Umut Gölgeli olurken, ikinci Mervan Sağır üçüncü ise Deniz Ali oldu. Ayrıca turnuvaya katılan tüm sporculara Katılım sertifikası verildi. Turnuva hakkında bilgi veren Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mesut Yıldırım, "Sağlık çalışanlarımızın isteği üzerine hem keyifli bir hafta sonu geçirmek hem de birimler ve çalışanlar arasında birlik, beraberliğin artması adına bu organizasyonu düzenledik. Bizler için çok keyifli bir gün ve anı oldu. Satranç Turnuvasında dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu tür organizasyonları hastane olarak düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ