USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Arpaçay’da asayiş ve güvenlik toplantısı yapıldı

Arpaçay’da asayiş ve güvenlik toplantısı yapıldı(kars-iha)

Arpaçay’da asayiş ve güvenlik toplantısı yapıldı
07-04-2025 14:12

Arpaçay’da ‘asayiş ve güvenlik masaya yatırıldı. Kars’ın Arpaçay ilçesinde, Kaymakam Muhammed Burak Akköz başkanlığında asayiş ve güvenlik toplantısı düzenlendi.


Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan Gülveren ve İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Aykut Bağcı katıldı.


Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantıda, ilçe genelinde güvenliğin sağlanması, asayiş olaylarının önlenmesi ve vatandaşların huzurunu korumaya yönelik alınması gereken tedbirler değerlendirildi.


Özellikle trafik güvenliği, kaçakçılıkla mücadele, uyuşturucuyla mücadele ve halkın bilinçlendirilmesine yönelik yapılacak çalışmalar ele alındı.


Ayrıca toplantıda, kolluk kuvvetlerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında Kaymakam Muhammed Akköz’e bilgi verildi ve genel asayiş ile güvenlik uygulamaları ilgili yapılması gerekenler konuşuldu. Toplantı daha sonra sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ