USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Baraka alev topuna döndü: Mahalleli hortumlarla yangını söndürmeye çalıştı

Sakarya’nın ferizli ilçesinde gece saatlerinde mutfak olarak kullanılan baraka alev topuna döndü. Yangını görerek bölgeye koşan mahalle sakinleri, alevlere hortumlar ile müdahale etti.

Baraka alev topuna döndü: Mahalleli hortumlarla yangını söndürmeye çalıştı
20-02-2025 14:10

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde gece saatlerinde mutfak olarak kullanılan baraka alev topuna döndü. Yangını görerek bölgeye koşan mahalle sakinleri, alevlere hortumlar ile müdahale etti.


Yangın, gece saat 01.45 sıralarında Ferizli ilçesi Gölkent Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.Y. isimli vatandaşa ait mutfak olarak kullanılan barakada tüpün patlaması neticesinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm barakayı sardı. Alev topuna dönen barakaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar hortumlar ile yaptı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerince yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Alevlere teslim olan barakadan geriye enkaz yığını kaldı.


Öte yandan, barakanın alev alev yandığı ve vatandaşların da yangına hortumlar ile müdahale ettiği anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ