
Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla birlikte Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Muğla'ya tatilci akını başladı. Özellikle Aydın-Muğla karayolunda yoğun araç kuyrukları oluşurken, trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Bayram tatilini Muğla'da geçirmek isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren yollara düşerek trafik yoğunluğunu artırdı.
Polis Ekipleri Denetimleri Artırdı
Artan trafik yoğunluğu üzerine Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile asayiş ekipleri teyakkuza geçti. Kazaları önlemek ve trafik akışını düzenlemek amacıyla denetimler sıklaştırıldı. Polis ekipleri, sürücülere hız sınırlarına uymaları, emniyet kemerlerini takmaları ve dikkatli araç kullanmaları konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor. Muğla kent girişlerinde ve ana güzergahlarda yapılan denetimlerde, sürücülerin ve yolcuların güvenli bir yolculuk yapması için gerekli önlemler alındığı belirtildi.
Denetimler Bayram Boyunca Sürecek
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bayram tatili süresince trafik denetimlerinin aralıksız olarak devam edeceğini bildirdi. Amaçlarının, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde sevdiklerine ulaşmalarını sağlamak olduğu vurgulandı. Sürücülerin de trafik kurallarına özen göstermesi ve yetkililerin uyarılarını dikkate alması önem taşıyor.
Editor : Arzu BARIŞKANER