USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Bilecik’te evliliğinde 50 yılı geçmiş çiftler bir araya geldi

Bilecik’te evliliğinde 50 yılı geçmiş çiftler bir araya geldi

Bilecik’te evliliğinde 50 yılı geçmiş çiftler bir araya geldi
09-03-2025 13:43

Bilecik’te uzun yıllar birlikte olan çiftler iftar programında bir araya geldi.


8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve 2025 Aile Yılı kapsamında düzenlenen iftar programında uzun yıllardır birlikte olan çiftler ve aileleriyle bir araya geldi.


Düzenlenen iftar programına katılan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, samimi sohbetlerin yaşandığı programda aile olmanın önemi vurgulanırken, büyüklerin hayat tecrübeleri de dinlendi. Vali Aygöl, aile kavramının toplumun temel taşı olduğunu belirterek şunları söyledi: "2025 Aile Yılı vesilesiyle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek için buradayız. Fedakârlıkları, merhametleri ve sevgileriyle hayatımızı güzelleştiren kadınlarımızın günü kutlu olsun."


Etkinlikte, aile bağlarının güçlendirilmesine yönelik mesajlar verilirken, katılımcılar anlamlı bir akşamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ