USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ÇEVRE

Bodrum'da Yaz Öncesi Gece Mesaisi

Bodrum Belediyesi ekipleri, yaz sezonu öncesinde ana arterlerde temizlik, düzenleme ve ilaçlama çalışmalarını gece boyunca sürdürüyor.

Bodrum'da Yaz Öncesi Gece Mesaisi
29-04-2025 16:07
29-04-2025 16:10

Bodrum Belediyesi, yaklaşan yaz sezonu öncesinde ilçenin ana arterlerinde kapsamlı bir temizlik ve düzenleme çalışması başlattı. Özellikle trafiğin yoğun olduğu gündüz saatlerinde aksama yaşanmaması için belediye ekipleri gece boyunca mesai yaparak çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karayolları ile yapılan iş birliği çerçevesinde D330 karayolundaki kavşaklar ve orta refüjlerde detaylı temizlik ve düzenleme faaliyetleri yürütüyor. Palmiye ağaçlarının budanmasının ardından refüj ve kavşaklardaki otlar temizleniyor ve gerekli düzenlemeler yapılıyor. 17 araç ve 85 personelle Müskebi Mahallesi Yalıkavak kavşağından başlayan çalışmaların Turgutreis Mahallesi'nde son bulması planlanıyor ve hafta sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Temizlik çalışmalarının yanı sıra, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri zararlılarla mücadele kapsamında ağaçlarda ilaçlama çalışması da gerçekleştiriyor. Gece saatlerinde Cumhuriyet, Cevat Şakir, Gümbet ve Çarşı mahallelerindeki park, sokak ve caddelerde ağaçlar ilaçlanarak yaz öncesinde sağlıklı bir çevre oluşturulmaya çalışılıyor.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, yaz sezonuna hazırlık çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, "Bodrum’un her köşesini hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz için daha temiz, daha düzenli ve daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımıza hız verdik. Yaz sezonuna hazırlanırken ekiplerimiz gece gündüz demeden sahada. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bodrum’un doğasını, estetiğini ve yaşam kalitesini koruyarak hep birlikte, daha güzel bir Bodrum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.


Editor : Nur DÜZEN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ