USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bodrum FK - Samsunspor maçının son dakikalarında gergin anlar

Trendyol süper lig'in 33. Haftasında oynanan bodrum fk-samsunspor maçının son dakikalarında olaylar çıkarken, ev sahibi ekibin yöneticisi caner tuna ile bazı taraftarlar sahaya girdi.

Bodrum FK - Samsunspor maçının son dakikalarında gergin anlar
26-04-2025 21:39

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında oynanan Bodrum FK-Samsunspor maçının son dakikalarında olaylar çıkarken, ev sahibi ekibin yöneticisi Caner Tuna ile bazı taraftarlar sahaya girdi.


Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Bodrum FK, sahasında Samsunspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın son dakikalarında hakem Yasin Kol’un kararları Bodrum FK tribünlerinden büyük tepkiyle karşılandı. Bodrum FK yöneticisi Caner Tuna ile birkaç taraftar sahaya girerek hakeme tepki gösterdi. Polis ve güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle sahadan çıkarılan Tuna’nın ardından maç bitiminde diğer yöneticiler de sahaya inerek hakemlere itiraz etti. Hakemler, yoğun güvenlik önlemleri ve polis barikatı eşliğinde sahayı terk ederken, tribündeki taraftarlar da uzun süre hakemi yuhaladı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ