USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Bursa’da ana arterlerdeki yoğun kar kazalara sebep oluyor

Bursa'nın izmir ve ankara yönlü girişlerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. ?negöl ilçesi ile kütahya'nın domaniç ilçesini birbirine bağlayan karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Bursa’da ana arterlerdeki yoğun kar kazalara sebep oluyor
22-02-2025 10:57

Bursa’nın İzmir ve Ankara yönlü girişlerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. İnegöl ilçesi ile Kütahya’nın Domaniç ilçesini birbirine bağlayan karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.


İnegöl Jandarma komutanlığı ekipleri ve Karayolları ekipleri yoğun mesai harcadı. Jandarma komutanlığı Trafik Timleri, İnegöl’ün Tahtaköprü mahallesi girişinde uygulama yaparak ağır tonajlı araçların geçişine izin vermedi. Kış lastikleri olan otomobillerin sürücülerine de zincirsiz ulaşımlarına izin vermediler.


Karacabey ilçesi Uluabat mevkiinde de yoğun kar yağışı sebebiyle Bursa - İzmir Yolunun bir bölümü karla kaplanınca Bursa istikametinden Karacabey istikametine seyreden 20 AHS 587 plakalı tır karda kayıp orta refüje düştü. Yan yatan tırın sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu. Olayla ilgili jandarma ekipleri tahkikat başlattı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ