USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çinli Turistlerin Yeni Adresi

Çinli bir şirketin yaklaşık 500 çalışanını Türkiye’ye geziye göndermesiyle Çinli turistlerin yeni adresi Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi oldu. Çevredeki esnaf ve vatandaşlar, Çinli turistlerin keyifli ziyaretine ilgi gösterdi.

Çinli Turistlerin Yeni Adresi
31-08-2024 14:25
31-08-2024 14:28

Çin’de bitki çayları ve kahveleri ürünleri satan bir holdingde çalışan yaklaşık 500 kişi, şirketlerinin düzenlediği Türkiye gezisi kapsamında ülkemize geldi. Bu büyük grup, gezinin adresi olarak Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ni seçti. Çinli turistler, İstanbul’un ünlü bölgelerinde yoğun ilgiyle karşılandı.

Taksim Meydanı’nda topluca şemsiye açarak dolaşan Çinli turistler, bol bol fotoğraf ve video çekti. Dans edip eğlenen grup, çevredeki vatandaşların ve esnafın ilgisini çekti. Tur rehberlerinden Burak Şahinkuş, gezinin son derece keyifli geçtiğini ve turistlerin Türkiye’de hoş bir deneyim yaşadıklarını ifade etti.

Çevredeki vatandaşlardan Halit Terazi, Çinli turistlerin sergilediği görüntülerin güzelliğine dikkat çekerek, ziyaretin İstanbul için güzel bir deneyim sunduğunu belirtti. Esnaflardan Baran Deniz ise, turistlerin Türkiye’yi tanımasının ve turizmin artışının önemli olduğunu vurguladı. Çinli turistlerin Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ndeki coşkulu ziyaretleri, hem şehirdeki turizme katkı sağladı hem de yerel halkın ilgisini çekti.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ