USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çırçır Tepesi çöplüğe döndü

Tekirdağ’ın eşsiz manzaralarından birine sahip çırçır tepesi, duyarsız vatandaşlar nedeniyle adeta çöplüğe döndü. Gece saatlerinde ve hafta sonları yoğun şekilde ziyaret edilen tepede, çöp yığınları oluşmaya devam ediyor.

Çırçır Tepesi çöplüğe döndü
01-03-2025 16:21

Tekirdağ’ın en güzel manzaralarından birine sahip Çırçır Tepesi, duyarsız vatandaşlar nedeniyle adeta çöplüğe döndü. Gece saatlerinde ve hafta sonları yoğun şekilde ziyaret edilen tepede, çöp yığınları oluşmaya devam ediyor.


Şehrin en güzel seyir noktalarından biri olan Çırçır Tepesi, günün her saatinde vatandaşların uğrak yeri oluyor. Özellikle gece saatlerinde ve hafta sonları gençlerin ve ailelerin vakit geçirdiği alan, sorumsuz kişiler yüzünden çöple kaplanıyor. Pet şişeler, karton kutular, plastik poşetler ve yiyecek ambalajları tepede kötü görüntü oluştururken, çevreye atılan atıklar manzaranın güzelliğini gölgeliyor.


Belediye ekipleri tarafından sık sık temizlenmesine rağmen, ertesi gün yine çöp yığınlarının oluştuğu gözlemleniyor. Vatandaşlar, bu durumun önüne geçilmesi için daha sık denetim yapılmasını ve bölgeye çöp kutularının yerleştirilmesini talep ediyor. Çevre kirliliğinin giderek arttığı Çırçır Tepesi’nde, yetkililerin önlem alması gerektiği vurgulanıyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ