USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ÇEVRE

Datça'da 2. Neşeli Kıyılar Şenliği

Muğla’nın Datça ilçesindeki “Şezlongsuz Datça İnisiyatifi” hafta sonu iki gün boyunca “2. Neşeli Kıyılar Şenliği” düzenliyor.

Datça'da 2. Neşeli Kıyılar Şenliği
25-07-2024 12:25
25-07-2024 12:30

Muğla’nın Datça ilçesindeki kıyıların özelleşmesine karşı çıkan “Şezlongsuz Datça İnisiyatifi” hafta sonu iki gün boyunca “2. Neşeli Kıyılar Şenliği” düzenliyor. Cumartesi günü Kumluk Sahili’nde başlayacak etkinlik Pazar günü Kentpark’ta sona erecek.

Afişler ve sosyal medya paylaşımlarında vatandaşların etkinliğe davet edildi. Açıklamada, “Merhaba Datça! Geçen sene yüzlerce katılımcımız ve coşkulu etkinliklerimizle bunun gelenek haline geleceğini görmüştük. Evet, tüm Datçalılar ve tatilci misafirlerimize mutlulukla duyururuz ki, 2. Neşeli Kıyılar Şenliği ile bu haftasonu Datça kıyıları çok daha neşeli olacak” ifadeleri yer aldı.

 

KIYILAR HEPİMİZİN

Açıklamanın devamı şöyle: “Şezlongsuz Datça İnisiyatifi olarak, kıyı mücadelemize başladığımız ilk günden beri hep söyledik: Kıyılar hepimizin ve biz kıyılarda eskiden nasıl yaşıyorduysak, aynı şekilde mücadelemize de devam edeceğiz. Kıyılar neşeliydi, bizler kıyıda neşelenirdik... Gelin birlikte kıyılarımızı özgürleştirmek için neşeyle bir arada olalım. Hepinizi, 27 Temmuz'da Kumluk, 28 Temmuz'da Taşlık - Kentpark'taki etkinliklerimize, 2. Neşeli Kıyılar Şenliği'ne davet ediyoruz.”

 

ETKİNLİK PROGRAMI

27 Temmuz, Cumartesi Kumluk Sahili
16:00 neşeli oyunlar oynuyoruz

28 Temmuz, Pazar Kent Park
17:00 kanun dinletisi: Nursan Güneyiz.
18:00 forum: Kıyı Mücadelesi, Birlikte Nereye?
20:00 müzik dinletisi: Gökay Sümer.

 


Editor : Mustafa SARIİPEK (Yayın Danışmanı)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ