Manavgat'ta gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, drift pistine gitmekte olan motosiklet sürücülerine yönelik sert önlemler alındı. Jandarma Trafik Kısım Komutanlığı ekipleri, Manavgat Belediyespor ile Kaş Kınıkspor arasında oynanan BAL ligi karşılaşması sırasında, stat önünde kask takmayan ve plakasız motosikletlerle trafikte bulunan sürücülere yönelik bir uygulama başlattı.
Uygulama sırasında, 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan üç motosiklet sürücüsü, Hızır timleri olarak adlandırılan motosikletli trafik ekipleri tarafından yakalandı. Ekipler, yapılan denetimlerde Alptuğ Ş.'ye 45 bin 56 TL, Yiğit A.B.'ye 25 bin 400 TL ve Dorukhan B.'ye 18 bin 046 TL olmak üzere toplam 88 bin 502 TL ceza uyguladı. Ayrıca, motosikletler trafikten men edilerek sürücülerinin güvenlik önlemlerine uymaları konusunda uyarıda bulunuldu.
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, bu tür denetimlerin devam edeceğini vurgulayarak, güvenli bir trafik ortamının sağlanmasının önemine dikkat çekti. Özellikle gençlerin trafik kurallarına uymalarının hayati olduğunu belirten yetkililer, motosiklet sürücülerinin sorumlu bir şekilde hareket etmeleri gerektiğinin altını çizdi.
Editor : Haber Merkezi