USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Elazığ’da çocukluk çağı kanserleri günü farkındalığı

Elazığ il sağlık müdürlüğü tarafından çocukluk çağı kanserleri gününe dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Elazığ’da çocukluk çağı kanserleri günü farkındalığı
24-02-2025 12:06

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Çocukluk Çağı Kanserleri Gününe dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.


Elazığ İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 3 No’lu Sağlıklı Hayat Merkezi tarafından Çocukluk Çağı Kanserleri Gününe dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak üzere çeşitli etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen etkinlikler kapsamında Cumhuriyet 3 No’lu Aile Sağlığı Merkezinde farkındalık standı kuruldu ve anaokullara yönelik ziyaretler gerçekleştirildi. Her iki etkinlik sırasında öğrenci ve ebeveynlere dağıtılan broşürler eşliğinde çocukluk çağı kanserleri, belirtileri, tedavi ve alınacak tedbirler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ