USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Elazığ’da hastane öncesi obstetrik aciller eğitimi

Elazığ il sağlık müdürlüğü tarafından, sahada görev yapan doktor ve yardımcı sağlık personeline yönelik hastane öncesi obstetrik aciller eğitimi düzenlendi.

Elazığ’da hastane öncesi obstetrik aciller eğitimi
17-10-2024 09:36

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, sahada görev yapan doktor ve yardımcı sağlık personeline yönelik hastane öncesi obstetrik aciller eğitimi düzenlendi.


İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı eğitim birimi tarafından düzenlenen etkinliğe 21 kursiyer katıldı. Teorik ve uygulamalı olarak 2 gün devam eden eğitim sırasında katılımcılara doğum eylemi, doğumda ve gebelik sürecinde görülebilecek komplikasyonlar, yenidoğan bakımı ve resüsitasyonu konusunda çeşitli bilgiler verildi. Eğitim sonunda, kursiyerler tarafından eğitim sürecini yakından takip eden İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Hatice Yıldırım’a yapılan geri bildirimlerle karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ