USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Gürsu Ericek Kar Festivali’ne geri sayım başladı

Gürsu belediyesi katırlı dağı eteklerinde konuşlandırdığı ericek adrenalin park’ta hafta sonu renkli bir festivale hazırlık yapıyor. ?lk kar yağışında büyük bir kalabalığın akınına uğrayan ericek adrenalin park, bu hafta sonu misafirlerini farklı etkinliklerle ağırlayacak.

Gürsu Ericek Kar Festivali’ne geri sayım başladı
20-02-2025 15:18

Gürsu Belediyesi Katırlı Dağı eteklerinde konuşlandırdığı Ericek Adrenalin Park’ta hafta sonu renkli bir festivale hazırlık yapıyor. İlk kar yağışında büyük bir kalabalığın akınına uğrayan Ericek Adrenalin Park, bu hafta sonu misafirlerini farklı etkinliklerle ağırlayacak.


Kar yağışının en güzel hali ile hissedildiği Ericek Adrenalin Park, beyaz gelinliğini giydi. Yoğun kar yağışı ile beyaza bürünen turizm ödüllü tesis, hafta sonu Uludağ’a çıkamayan Bursalıları ağırlayacak. Kar gösterilerinin, yarışlarının, etkinliklerinin gün boyu süreceği tesiste, vatandaşların kar keyfini doyasıya yaşamaları için belediye tarafından pist hazırlandı. Gün boyu canlı performansının eşlik edeceği eğlenceye vatandaşlar belediye tarafından hazırlanan araçlarla taşınacak. Geleneksel oyunların yanı sıra manzaranın keyfini çıkaracak olan Bursalılar ve ilçe sakinleri kar yürüyüşünde oksijen depolayacak.


Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, kar özlemi çeken tüm vatandaşları Gürsu Ericek Kar Festivali’ne davet etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ