
Adıyaman'da Sümerevler Mahallesi'nde meydana gelen üzücü bir olayda, bir binanın dış cephe tadilatını yapan iki işçi ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre, 1729 Sokak üzerinde bulunan binada çalışan Ahmet K. (56) ve Mevlana G. (36), üzerinde bulundukları inşaat iskelesinin taşıyıcı halatlarının kopması sonucu yüksekten yere düştü.
Halatların kopmasıyla birlikte iskelede bulunan işçiler büyük bir gürültüyle yere çakıldı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak ağır yaralanan Ahmet K. ve Mevlana G.'yi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu ve yaşam mücadelesi verdikleri öğrenildi.
Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Kazanın neden meydana geldiği ve iskelenin güvenlik önlemlerinin yeterli olup olmadığı araştırılıyor.
Editor : Haber Merkezi