USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: "Türkiye’ye ilgi çok yoğun"

Hazine ve maliye bakanı mehmet şimşek, "türkiye’ye ilgi çok yoğun. Ekonomi programımız yakından takip ediliyor. Uzun vadeli yatırım fırsatları soruluyor" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: "Türkiye’ye ilgi çok yoğun"
26-04-2025 18:12

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türkiye’ye ilgi çok yoğun. Ekonomi programımız yakından takip ediliyor. Uzun vadeli yatırım fırsatları soruluyor" dedi.


Bakan Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "IMF-Dünya Bankası Bahar toplantıları için bulunduğumuz ABD’de bir haftada 60’tan fazla toplantı yaptık. 2 binden fazla yatırımcı, çok taraflı kalkınma bankaları, kredi derecelendirme kuruluşları, G20, IMFC ve IMF ülke grubu toplantıları, ikili görüşmeler, ABD’li teknoloji şirketleri, düşünce kuruluşları, STK’lar. Türkiye’ye ilgi çok yoğun. Ekonomi programımız yakından takip ediliyor. Uzun vadeli yatırım fırsatları soruluyor" ifadelerini kullandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ