USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Hububat ve haşhaş ekili alanlarda arazi kontrolleri yapmaya devam ediyor

Afyonkarahisar il tarım ve orman müdürlüğü ekipleri, hububat ve haşhaş ekili alanlarda arazi kontrolleri yapmaya devam ediyor.

Hububat ve haşhaş ekili alanlarda arazi kontrolleri yapmaya devam ediyor
09-01-2025 15:18

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, hububat ve haşhaş ekili alanlarda arazi kontrolleri yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başmakçı Tarım İlçe Müdürlüğü teknik personelleri tarafından hububat ve haşhaş ekili tarım arazilerinde bitki çıkış, hastalık ve zararlı kontrol işlemleri yapıldı.


Tarım Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


“Başmakçı İlçe Müdürlüğümüz teknik personelleri tarafından hububat ve haşhaş ekili tarım arazilerinde bitki çıkış, hastalık ve zararlı kontrol işlemleri devam ediyor. Çiftçilerimizin arazilerini kontrol etmesi önemli verim kayıpları oluşmaması için erken teşhis ve tedbir önem arz etmektedir.”



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ