USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

İlkokul öğrencileri bayram coşkusunu kartlara döktü

Tavşanlı hanımçeşme ilkokulu öğrencileri bayram coşkusunu kartlara döktü

İlkokul öğrencileri bayram coşkusunu kartlara döktü
28-03-2025 12:31

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Hanımçeşme İlkokulu 1A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Ali İhsan Ayçiçek öncülüğünde unutulmaya yüz tutmuş güzel bir geleneği yaşattılar. Okuma yazmayı yeni öğrenen minik öğrenciler, sevdiklerine kendi elleriyle hazırladıkları bayram tebrik kartlarını yazdılar.


Büyük bir heyecanla hazırladıkları kartları zarflara koyan öğrenciler, daha sonra öğretmenleri Ayçiçek ile birlikte Tavşanlı Posta ve Telgraf Teşkilatı Müdürlüğü’ne şubesine gittiler. Burada kendi yazdıkları bayram kartlarını sevdiklerine göndermenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar.


Öğretmen Ali İhsan Ayçiçek, bu etkinlikle öğrencilerin hem okuma yazma becerilerini pekiştirdiklerini hem de sevdiklerine değer vermeyi ve gelenekleri yaşatmanın önemini öğrendiklerini belirtti. Minik öğrencilerin bayram öncesinde bu anlamlı etkinliği gerçekleştirmesi, hem kendileri hem de sevdikleri için güzel bir anı oldu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ