USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Karısını bıçakla ağır yaralayıp kendini bıçakladı

Konya’da karısı ile tartışan 1 kişi, karısını çocuğunun yanında bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra kendinisini bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Karısını bıçakla ağır yaralayıp kendini bıçakladı
16-04-2025 11:26

Konya’da karısı ile tartışan koca, karısını çocuğunun yanında bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra kendini bıçakladı. Ağır yaralanan çift hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Olay, sabah saatlerinde merkez Karatay ilçesi İşgalaman Mahallesi Esiri Mehmet Sokak üzerinde bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sitede oturan 4 çocuk sahibi 34 yaşındaki Sami M. ile 32 yaşındaki Diyana M. henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Sami M., mutfaktan aldığı bıçakla karısını evde bulunan 4 yaşındaki çocuğunun yanında bıçakladı. Sami M. daha sonra kendisini bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı karı koca ambulanslarla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan çiftin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Çiftin 3 çocuğun ise olay sırasında okulda olduğu öğrenildi.


Polis ekipleri evde inceleme yaparken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ