USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kazada vefat eden asker toprağa verildi

Bingöl-diyarbakır kara yolu genç ilçesi çıkışı doğanca köyü mevkiinde meydana gelen kazada vefat eden sözleşmeli er abdullah kaya, memleketi erzurum’da defnedildi.

Kazada vefat eden asker toprağa verildi
15-02-2025 16:57

Bingöl-Diyarbakır kara yolu Genç ilçesi çıkışı Doğanca köyü mevkiinde meydana gelen kazada vefat eden Sözleşmeli Er Abdullah Kaya, memleketi Erzurum’da defnedildi.


Şırnak’tan Erzurum’a gitmekte olan 33 CFU 60 plakalı Mardin Seyahat firmasına ait Mercedes marka yolcu otobüsü, sürücüsünün kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilmişti. Kazada 5 kişi ölmüş, 38 kişi de yaralanmıştı. O kazada vefat eden Sözleşmeli Er Abdullah Kaya, memleketi olan Erzurum’un Pasinler ilçesi Alvar Köyü’nde kılınan cenaze namazı sonra toprağa verildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ