USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kendini polis olarak tanıtıp "Adınız FETÖ’ye karıştı" diyerek 2 milyon TL dolandıran şahıs tutuklandı

Eskişehir’de kendini polis olarak tanıtan ve mağdurların adının fetö olaylarına karıştığını söyleyerek 2 milyon tl değerinde dolandıran şüpheli yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kendini polis olarak tanıtıp "Adınız FETÖ’ye karıştı" diyerek 2 milyon TL dolandıran şahıs tutuklandı
27-02-2025 11:37

Eskişehir’de kendini polis olarak tanıtan ve mağdurların adının FETÖ olaylarına karıştığını söyleyerek 2 milyon TL değerinde dolandırdığı iddiasıyla yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Kendisini polis-savcı olarak tanıtarak gerçekleşen nitelikli dolandırıcılık olayı ile ilgili, polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Müştekiler S.Ç. ve F.Ç. yapılan görüşmede, tanımadığı numaradan arayan şahsın kendisini polis olarak tanıttığını, adının FETÖ olaylarına karıştığını söyleyerek evde ne kadar altını olduğunu sorduğunu, kendisini ve gelinini adliyeye yönlendirdiklerini belirtti. Evde bulunan eşinin ise ikamete gelen şüpheli şahsa kendisine ait altınları verdiğini daha sonra dolandırıldıklarını anladıklarını, yaklaşık zararlarının 2 milyon TL olduğunu beyan etti. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğinin yapmış olduğu çalışma sonucunda olayı gerçekleştiren kişinin M.E. isimli şüpheli olduğu tespit edildi. Ekiplerce İstanbul istikametine seyir halinde olduğu belirlenen şüpheli M.E. ve müştekiye ait altınların tamamı şüphelinin üzerinde yakalandı.


M.E. adliyeye sevk edilirken, ele geçirilen müştekiye ait altınlar ise Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından müştekiye tam ve eksiksiz olarak teslim edildi. Mahkemece tutuklanan şüpheli ise cezaevine gönderildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ