![Kırmızı ışıkta durmayan araç sürücüleri drone ile tespit edildi](https://www.marmarisyenisayfa.com/files/uploads/news/default/kirmizi-isikta-durmayan-arac-suruculeri-drone-ile-tespit-edildi-32738.webp)
Hatay’da polis ekiplerinin dron ile yaptığı kırmızı ışık denetiminde kurallara uymayan 16 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.
Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 3 Şubat tarihinde Serinyol Mevkii Km 20 AFAD önünde dron ile havadan trafik denetimi yapıldı. Denetimlerde; 9 adet Kırmızı Işık İhlali, 1 sürücüye araç muayenesini yaptırmamak, 1 sürücüye araç sigortası yaptırmamak ve 6 Aracın tescil plakasına ; 4 kırmızı ışık ihlali, 1 kask takmamak,1 adet araçların sağından geçmekten cezai işlem uygulandı. Toplam 16 araç ve sürücüne 36.477 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca aranması olan 1 şahıs hakkımda adli işlem yapıldı.
HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi