USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mardinli genç sporcu Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek

Mardinli milli satranç sporcusu demhat zerey, 2 bin 755 sporcunun katılımıyla düzenlenen 2025 türkiye küçükler ve yıldızlar satranç şampiyonasında kendi yaş kategorisinde üçüncü oldu. Zerey, bu derecesi ile türkiye’yi avrupa satranç şampiyonasında temsil edecek.

Mardinli genç sporcu Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek
04-02-2025 10:48

Mardinli milli satranç sporcusu Demhat Zerey, 2 bin 755 sporcunun katılımıyla düzenlenen 2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında kendi yaş kategorisinde üçüncü oldu. Zerey, bu derecesi ile Türkiye’yi Avrupa Satranç Şampiyonasında temsil edecek.


Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası 7–12 ve 13-18 yaş grubunda 2 bin 755 satranç sporcusunun hamle yaptığı şampiyona sonunda derece elde eden sporcular milli takıma girmeye hak kazandı. Mardin’in Mazıdağı ilçesinde ikamet eden Mazıdağı Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Zerey, Türkiye Satranç Şampiyonasında büyük bir başarı elde ederek Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmeye hak kazandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ