USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mart kapıdan baktırdı

Erzurum'un aşkale ilçesinde gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan kar yağışı ilçeyi beyaza büründürdü. Kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde eğitime bir gün süre ile ara verildi.

Mart kapıdan baktırdı
20-03-2025 12:11

Erzurum’un Aşkale ilçesinde gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan kar yağışı ilçeyi beyaza büründürdü. Kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde eğitime bir gün süre ile ara verildi.


Ramazan ayının başlamasıyla birlikte hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerindeydi. Fakat dün sabah itibariyle aralıklarla başlayan yağmur dün gece yerini kar yağışına bıraktı.


Sabaha kadar gerçekleşen kar yağışı sabahın erken saatlerinde de devam etti. Bahar geldi diye sevinen vatandaşlar güne kar ile başladı. Aşkale Belediyesi kar temizleme ekipleri günün ilk ışıklarıyla birlikte başta öğrenciler olmak üzere vatandaşların zorluk yaşamaması için kar temizleme çalışmalarına başladı.


Hala daha devam eden kar yağışı, eski yıllarda sıkça kullanılan "Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" sözünü yeniden hatırlattı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ