USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mersin’de martta lapa lapa kar yağdı

Yağışla ilgili meteorolojinin uyardığını belirten yöre sakinlerinden hüseyin çoban" bu kadar olmasını beklemiyordum. Az önce başlayan kar bu hale getirdi. Yoğun bir şekilde kar yağışı devam ediyor"dedi.

Mersin’de martta lapa lapa kar yağdı
19-03-2025 15:14

Mersin’in Erdemli ilçesinde denize 30 kilometre uzaklıkta bulunan Torosların eteğinde mart ayında lapa lapa kar yağması dikkat çekti.


Meteorolojinin uyarısını yaptığı yağışlı hava Mersin’in bin 500 rakımlarında kar olarak etkili oldu. Erdemli ilçesine bağlı kırsal mahallelerden denize 30 kilometre uzaklıktaki Tozlu Mahallesi’nde öğle saatlerinde lapa lapa kar yağmaya başladı. Kar yağışı kısa sürede Torosların eteği başta olmak üzere çevreyi beyaza bürüdü. Mart ayında lapa lapa yağan karı gören vatandaşlar da şaşırdı.


Yağışla ilgili meteorolojinin uyardığını belirten yöre sakinlerinden Hüseyin Çoban, "Bu kadar olmasını beklemiyordum. Az önce başlayan kar bu hale getirdi. Yoğun bir şekilde kar yağışı devam ediyor" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ