USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Muhalifler, Esad İzlerini Yok Ediyor

Şam yakınlarındaki Kadın Askeri Eğitim Merkezi'ni ele geçiren muhalifler, Esad'a ait sembolleri silip, rejim izlerini yok ediyor.

Muhalifler, Esad İzlerini Yok Ediyor
16-12-2024 12:41
16-12-2024 12:46

Suriye’de muhalif güçlerin başkent Şam’ı ele geçirmesinin ardından rejim askerleri birçok askeri karargah ve okuldan çekildi. Bu yerlerden biri de Şam yakınlarındaki Kadın Askeri Eğitim Merkezi oldu. Rejim güçlerinin boşalttığı bu merkezin kontrolünü ele geçiren muhalifler, içerideki Esad izlerini silmeye başladı.

Merkezde yapılan incelemede, Beşar Esad ve babası Hafız Esad’ın fotoğraflarının çerçeveleri kırılarak resimleri yakıldı. Ayrıca, binanın içinde çok sayıda rejim askerine ait bilgiler de dikkat çekti. Muhalif güçler, bu eylemlerle rejime ait sembolleri yok ederek, kontrolü ele geçirdikleri bölgede kendi izlerini bırakmayı amaçlıyor.

Suriye'deki çatışmaların ardından rejim ve muhalifler arasındaki gerilim, askeri eğitim merkezlerinde de izlerini göstermeye devam ediyor


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ