USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Ofisinde esrar yakalattı: "Kullanıyorum ama bu maddeler bana ait değil" savunması yaptı

Adana’da ofisinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah yakalatan şüpheli tutuklandı. Tutuklanan şüpheli, "ben esrar kullanıyorum, fakat evimden çıkan maddeler kesinlikle bana ait değil" dedi.

Ofisinde esrar yakalattı: "Kullanıyorum ama bu maddeler bana ait değil" savunması yaptı
13-03-2025 10:23

Adana’da ev gibi kullandığı ofisinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah yakalatan şüpheli tutuklandı. Tutuklanan şüpheli, "Ben esrar kullanıyorum, ama bu maddeler bana ait değil" diye savunma yapması dikkat çekti.


Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, B. B.’nin (20) ev gibi kullandığı ofiste uyuşturucu satışı yaptığını tespit etti. Bunun üzerine narkotik polisleri şüphelinin Seyhan ilçesine bağlı Mestanzade mahallesindeki adresine operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda 3 pakette toplam 363,74 gram skunk esrar, 6 adet uyuşturucu hap, 0.67 gram kokain, hassas terazi ve ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirdi.


Emniyette ifadesi alınan B.B., "Ben esrarı kullanıyorum, fakat bu çıkan maddeler kesinlikle bana ait değil. Kimin olduğunu da bilmiyorum" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ