USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

"Yenidoğan çetesi" sanıklarından İlker Gönen için cenaze töreni düzenledi

Gazetecilere açıklama yapan ilker gönen’nin avukatı aydın mantar "kendisinin iddiası kaldığı hücreye bir urgan bırakıldığıydı. ?lk bulgular intihar yönünde. Biz evrak görmeden adli tıp süreci işletilmeden bir şey dememiz pek mümkün değil. Ailesine 4,5 saat haber verilmemiş olması da bir soru işareti yaratıyor" dedi.

"Yenidoğan çetesi" sanıklarından İlker Gönen için cenaze töreni düzenledi
03-02-2025 17:25

Antalya’da tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar eden "Yenidoğan çetesi" sanıklarından İlker Gönen için İstanbul Küçükçekmece’de cenaze töreni düzenlendi. Gazetecilere açıklama yapan İlker Gönen’in avukatı Aydın Mantar, "Biz de süreci takip edeceğiz" dedi.


Antalya’da tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar eden "Yenidoğan çetesi" sanıklarından İlker Gönen için İstanbul Küçükçekmece’de bulunan Hacı Ömer Çetinsaya Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye İlker Gönen’in aile yakınları katıldı. Aile üyeleri tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze, kılınan namazın ardından defnedilmek üzere mezarlığa götürüldü.


İlker Gönen’nin avukatı Aydın Mantar, "Mutlaka beyanda bulunacağım. İlk bulgular intihar yönünde biz evrak görmeden dosya görmeden adli tıp süreci işletilmeden bir şey dememiz pek mümkün değil. Biz de süreci takip edeceğiz" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ