USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Sekmen; "5 yılda 15 bin 100 haneye saha çalışması yaptık"

Erzurum büyükşehir belediye başkanı mehmet sekmen, 5 yılda 15 bin 100 haneye saha çalışması yaptıklarını ve 7 bin ev temizliği gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Sekmen; "5 yılda 15 bin 100 haneye saha çalışması yaptık"
28-03-2025 09:44

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 5 yılda 15 bin 100 haneye saha çalışması yaptıklarını ve 7 bin ev temizliği gerçekleştirdiklerini ifade etti.


Başkan Sekmen, Erzurum’a her alanda daha ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, "Sosyal belediyecilik anlayışıyla her kesime dokunmaya devam ediyoruz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın desteğiyle hayata geçen Yaşlı Destek (YADES) Projesi kapsamında, 65 yaş üstü büyüklerimize ev temizliği, kişisel bakım, sıcak yemek, sağlık hizmetleri ve psikososyal destek sunarak bayram öncesinde de yanlarında olmaya devam ediyoruz. 5 yılda 15 bin 100 haneye saha çalışması yaparak, 7 bin ev temizliği gerçekleştirdik. Şu anda 200 yaşlımız bu hizmetten düzenli olarak faydalanıyor. Gerek sahada gerek ekranlarda Erzurum için çalışmaya, hizmetlerimizi anlatmaya ve hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ