USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Sevilen belediye personeli Ayhan Yiğit, son yolculuğuna uğurlandı

Bilecik’in pazaryeri ilçesi, uzun yıllar belediyede görev yapmış ve halk tarafından sevilen ayhan yiğit’i ebedi yolculuğuna uğurladı.

Sevilen belediye personeli Ayhan Yiğit, son yolculuğuna uğurlandı
01-04-2025 16:52

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi, uzun yıllar belediyede görev yapmış ve halk tarafından sevilen Ayhan Yiğit’i ebedi yolculuğuna uğurladı.


Pazaryeri Belediyesi’nde 17 yıl boyunca greyder operatörü ve çeşitli birimlerde görev alan Yiğit, geçtiğimiz yıl emekli olmuştu. Yiğit’in vefat haberi, ilçede büyük bir üzüntü yaşatırken, cenazesi Pazaryeri’nde düzenlenen törenle Bursa’da toprağa verildi.


Cenazeye, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in yanı sıra çok sayıda belediye personeli ve vatandaş katıldı. Başkan Tekin törende yaptığı konuşmada, "Pazaryeri’nden ve bu dünyadan güzel bir insan geçti. Mekanın cennet olsun Ayhan abi. Biz senden razıydık, Allah da senden razı olsun. Peygamber Efendimize komşu eylesin seni" ifadelerini kullandı.


Ayhan Yiğit’in çalışkanlığı ve samimiyetiyle ilçede bıraktığı iz, mesai arkadaşları ve sevenleri tarafından övgüyle dile getirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ