USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor’da Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları başladı

Trendyol süper lig 2024-25 sezonu'nun 30. Hafta maçında deplasmanda çaykur rizespor ile karşılaşacak olan sivasspor, mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Sivasspor’da Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları başladı
31-03-2025 18:42

Trendyol Süper Lig’in 30. hafta maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Sivasspor, mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.


Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 5’e 2 pas çalışması yapan kırmızı-beyazlı takım, dayanıklılık koşusu ve yarım saha çift kale maçla idmanı tamamladı. Noah Sonko Sundberg ve Samba Camara ise antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı.


Yiğidolar, yarın gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.


Çaykur Rizespor ile Sivasspor 5 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da Çaykur Didi Stadyumu’nda karşılaşacak.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ