USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sobadan Sıçrayan Kıvılcımlar Evi Kül Etti

Bartın'ın Ulus ilçesinde iftar vaktinde sobadan sıçrayan kıvılcımlar, bir evin ve odunluğun yanmasına sebep oldu.

Sobadan Sıçrayan Kıvılcımlar Evi Kül Etti
15-03-2025 13:03
15-03-2025 13:31

Bartın’ın Ulus ilçesinde iftar vaktinde sobadan sıçrayan kıvılcımlar, bir evin ve bitişiğindeki odunluğun kül olmasına sebep oldu. Ulus ilçesi Kayabaşı köyünde Satı Dönmez’e ait tek katlı evde, sobadan sıçrayan kıvılcımlar halıyı tutuşturdu. Kısa sürede büyüyen alevler, evin ve odunluğun tamamını sardı.

Yangını erken fark eden Durmuş, Fatma ve Gülnur Dönmez, evin içinde alevlerin yükseldiğini görerek son anda dışarı çıkmayı başardı. Üç kişi, evlerinin tamamen yanmasını çaresizce izlerken, köylülerin ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yaklaşık iki saat süren bir müdahale ile yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangının büyüme ihtimali nedeniyle köyde geniş güvenlik tedbirleri alındı. Ev halkı, olay yerinde güvenli bir bölgeye yönlendirilerek uyarıldı. Yangın, büyük çapta maddi hasara yol açtı.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ