
Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın BAY geçtiği haftada 3 puana uzanarak puan farkını 3’e indirdi.
Trendyol Süper Lig’de 30. hafta bugün oynanan 2 karşılaşma ile tamamlandı. Oynanan 9 müsabakada toplam 19 gol atıldı. Ligde 71 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray haftayı maç yapmadan geçti. Takipçisi Fenerbahçe ise zorlu Trabzonspor karşısına çıktı. Sarı-lacivertliler 1-0 geriye düştüğü müsabakayı 4-1’lik skorla kazandı ve puanını 68’e yükseltti. Ligde 3. sırada bulunan Samsunspor, konuk olduğu Antalyaspor’a 2-1 mağlup olarak üst üste 2. yenilgisini yaşadı. Beşiktaş ise haftanın kapanış maçında Kasımpaşa karşısında 1 puanı son dakikada bulduğu golle aldı.
Küme düşme hattında yer alan takımlardan Sivasspor, Çaykur Rizespor ile berabere kalırken, son 3 sıradaki Alanyaspor, Hatayspor ve Adana Demirspor kendi sahasında mağlubiyet yaşadı.
Haftanın maçları ve sonuçları: Adana Demirspor - Kayserispor: 0-2
Çaykur Rizespor - Sivasspor: 1-1
Başakşehir - Konyaspor: 1-0
Antalyaspor - Samsunspor: 2-1
Alanyaspor - Bodrum FK: 0-1
Hatayspor - Eyüpspor: 0-1
Fenerbahçe - Trabzonspor: 4-1
Göztepe - Gaziantep FK: 1-1
Kasımpaşa - Beşiktaş: 1-1
HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi