USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Vücutlarına sakladıkları altın ve gümüş ile sınırdan geçmeye çalıştılar

Takılar

Vücutlarına sakladıkları altın ve gümüş ile sınırdan geçmeye çalıştılar
15-02-2025 13:07

Kırklareli’de bulunan Dereköy Sınır Kapısı’ndan çıkarak Bulgaristan’ın Malko Tarnovo Gümrük Kapısı’na gelen Rumen şahıslar vücutlarına sandıkları takılarla yakalandı.


Malko Tarnovo Gümrük Kapısı’nda görevli gümrük memurları, Rumen plakalı bir binek otomobilde yaptıkları aramada; bin 125 gram kaçak gümüş ve 199,20 gram altın takıyı geçirmek isteyen 3 Rumen şahsın iç çamaşırları, giysileri ve çantalarının içinde beyan edilmeyen eşya gizlediklerini tespit etti.


Gümrük kontrollerinde müfettişler, seyahat çantalarının içerisinde toplam net ağırlığı bin 125 gram olan paketler ve beyaz metal takılar tespit etti. Kadının iç çamaşırında yapılan aramada, net ağırlığı 199,20 gram olan altın küpe, yüzük ve bilezikler bulundu. Ele geçirilen takıların tamamının Rumen şahsa ait olduğu tespit edildi.


Gümrük Kanunu kapsamında tespit edilen idari ihlallerden dolayı Rumen şahıslara işlem yapıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ