USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Yatalak hastaya umut oldular

Yatalak hastaya umut oldular

Yatalak hastaya umut oldular
24-04-2025 15:53

Ağrı Diyadin Kızılay, bağışçılarla birlikte hayatlara dokunuyor


Ağrı’nın Diyadin ilçesinde, Kızılay Diyadin Şubesi hayırsever vatandaşların desteğiyle temin ettiği tekerlekli sandalyeyi, yatalak bir yaşlı hastaya teslim etti.


Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Kızılay Diyadin Şubesi, ilçede yardıma muhtaç bireylerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Son olarak bağışçılardan gelen destekle alınan tekerlekli sandalye, evinde yatağa bağımlı yaşayan yaşlı bir vatandaşa ulaştırıldı.


Kızılay yetkilileri, "Bağışçılarımızın desteğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hayatına dokunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Duyarlılık gösteren herkese teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu. Teslim sırasında duygusal anlar yaşanırken, hasta yakını da Kızılay’a ve bağışçılara teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ