İnsan

36 yıldır mesaisine 1 saat erken başlayan hastane çalışanına madalya takıldı

çorum'un iskilip ilçesinde 36 yıldır çalıştığı atıf hoca devlet hastanesi'ndeki mesaisine her gün 1 saat erken başlayan çalışana madalya takdim edildi.

36 yıldır mesaisine 1 saat erken başlayan hastane çalışanına madalya takıldı
22-02-2025 16:59

Çorum’un İskilip ilçesinde 36 yıldır çalıştığı Atıf Hoca Devlet Hastanesi’ndeki mesaisine her gün 1 saat erken başlayan çalışana madalya takdim edildi.


İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi faturalama biriminde görev yapan Mehmet Karadağcı, 36 yıldır her gün mesaiye bir saat erken başlıyor. Örnek bir çalışma disiplini sergileyen ve emekli olmaya hazırlanan Karadağcı için hastane yönetimi tarafından tören düzenlendi. Törende Mehmet Karadağcı’ya "Mesai Saatine Sadakat" madalyası takdim edildi. Mesai arkadaşları, uzun yıllar süren özverili çalışmaları dolayısıyla Karadağcı’yı tebrik ederken, törende duygu dolu anlar yaşandı.


Çorum İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Sinan Zehir de ziyaret için geldiği hastanede Karadağcı’yı tebrik ederek, sağlık camiasına verdiği hizmetler ve mesai saatlerine gösterdiği hassasiyet için kendisine teşekkür etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER