Spor

Ahmet İlhan Özek, Kırşehir FSK maçında yok

Bursaspor'un 37 yaşındaki tecrübeli ismi ahmet ilhan özek, kuşadasıspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü.

Ahmet İlhan Özek, Kırşehir FSK maçında yok
17-03-2025 13:09

Bursaspor’un 37 yaşındaki tecrübeli ismi Ahmet İlhan Özek, Kuşadasıspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü.


TFF 3. Lig’in 24. haftasında Bursaspor, deplasmanda Kuşadasıspor ile 1-1 berabere kalırken yeşil-beyazlılar Ahmet İlhan Özek şoku yaşadı. Bursaspor forması ile 10 golü ve 3 asisti bulunan kaptan Ahmet İlan Özek, maçın 50. dakikasında gördüğü sarı kart ile önümüzdeki hafta Bursa’da oynanacak Kırşehir FSK maçında forma giyemeyecek. Ahmet İlhan Özek daha önce Anadolu Üniversitesi, Belediye Kütahyaspor ve geçtiğimiz hafta oynanan Belediye Kütahyaspor maçlarında sarı kart görmüştü.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER