Spor

Aliağalı sporcu Bahadır Avhan’dan Türkiye şampiyonu

Yalova'nın termal ilçesinde düzenlenen türkiye vücut geliştirme ve fitness şampiyonası ile avrupa şampiyonası milli takım seçmelerinde aliağalı sporcu bahadır avhan, classic vücut geliştirme 1. 80 kategorisinde rakiplerini geride bırakarak türkiye şampiyonu oldu.

Aliağalı sporcu Bahadır Avhan’dan Türkiye şampiyonu
09-04-2025 09:33

Yalova’nın Termal ilçesinde düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası ile Avrupa şampiyonası milli takım seçmelerinde Aliağalı sporcu Bahadır Avhan, classic vücut geliştirme 1.80 kategorisinde rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu.


Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası ile Avrupa şampiyonası milli takım seçmelerine toplam 600 sporcu katıldı. Aliağalı sporcu Bahadır Avhan, classic vücut geliştirme 1.80 kategorisinde rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu. Milli takım kadrosuna girmeye hak kazanan Avhan, 30 Nisan-5 Mayıs 2025 tarihlerinde İspanya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ay-yıldızlı formayı giyecek.


Disiplinli çalışmalarıyla dikkat çeken genç sporcu, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bu benim kazandığım üçüncü şampiyonluk ama hala ilk şampiyonluğumdaki gibi büyük bir heyecan, mutluluk ve gurur yaşıyorum. İnsanlar bir kez elde edilen başarının tesadüf olabileceğini düşünür, ancak bunu üç kez başarmış olmak ve kendimi kanıtlamak benim için paha biçilemez bir duygu."



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER