![Beşiktaşlı oyuncular battaniyeye sarıldı](https://www.marmarisyenisayfa.com/files/uploads/news/default/besiktasli-oyuncular-battaniyeye-sarildi-60400.webp)
Beşiktaş’ın deplasmanda Sivasspor ile karşılaştığı maçta siyah-beyazlı yedek futbolcular-7 derecedeki soğuk karşısında zor anlar yaşandı.
Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Sivasspor, Beşiktaş’ı ağırlıyor. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda hava sıcaklığı sıfırın altında 7 derece olarak ölçüldü.
Oynanan müsabakada ise konuk takım siyah-beyazlıların futbolcuları zor anlar yaşadı. Yedek kulübesinde oturan Beşiktaşlı futbolcular battaniyelere sarılarak soğuktan korundu.
Siyah-beyazlı oyuncuların bu halleri ise sosyal medyada gündem oldu.
Diğer yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer’in de maç esnasında sıcak içecek içtiği görüldü.
HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi